Festligt födelsedagsfirande

I veckan som gick så var det ju inte bara födelsedag utan även dags för lite nya intervaller, närmare bestämt en omgång över/under. Fredrich tipsade om att man kunde köra 30/30s över/under, i intervaller med lite vila mellan. Målsättningen är att orka dra nästan tröskelwatt och sen orka med ökningarna i CX genom att kliva över tröskeln varje halvminut.

Skärmklipp.PNG

Låter ju som en skrattfest! På födelsedagen! Ja, jag är (nog) hopplöst förlorad. Tanken är alltså att köra på 80 i kadens i 30 s, sen öka till 100 i kadens i 30 s. Belastningen ska vara runt tröskelwatt i medel. För min del skulle det betyda 3,55 kg i korgen räknat på 320 W och eftersom det var första gången jag testade så blev det 3,5 kg i korgen. Min plan var att köra åttor med tre minuters vila mellan.

Körde igång och det stumnade rätt gött i benen när jag gick upp på 350 W i 30 s, märkligt nog blir 280 W i vilan väldigt behaglig när alternativet är 350 W.

Nästa gång ska jag lägga på 0,1-0,2 kg till i korgen. Snittet som blev nu var 315 W vid 90 i kadens, vilket borde vara under tröskel så nästa gång får jag sikta på 330 W i snitt eller så för att få upp pulsen under varje åtta.

När jag väl var klar hade min älskade fru bakat en födelsedagstårta så då fick jag god mat och tårta som belöning. Världen var plötsligt en mycket bra plats för en stund. ❤

2 svar till “Festligt födelsedagsfirande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: