Rast och vila i NYC

15145198_10154051477405222_1847056825_o

Jahapp, då var vi hemma i Svedala igen. Efter några dagar med upplevelser att smälta och ett sug efter att åka tillbaka för att uppleva mer. Det var så otroligt skönt med några dagar fokus på något helt annat, fokus på oss och vårt!

Vi gick uteslutande på tips när vi turistade och åt, det blev både koreanskt och asiatiskt så väl som steakhouse och mexikanskt. Och på slabbiga diners så klart! Sen hade vi en supertrevlig kväll och förmiddag på museum med Hs fd kollegor som omlokaliserat till the big Apple.

Ägnade också en dag i Williamsburgdelen av Brooklyn, det fanns hur mycket loppisar och antikaffärer som helst. Affärer med vintagekläder varvades med coola restauranger, barer och caféer. Rekommenderar verkligen området! Sen var jag förbi Ride Brooklyn som vi kikade in på förra gången vi var i NYC. Köpte en vattenflaska som sovenir medans H provade snabba MTB-skor innan vi gick en runda i den lilla butiken och klämde på lite cyklar.

Frun har skrivit några fina rader och har om inte annat massor med bra bilder från våra dagar i NY så ta en titt!

Nu är det tillbaka till verkligheten och ett upphopp på cykeln imorgon för att kolla om benen sitter kvar!

Foto: Hanna

Ett svar till “Rast och vila i NYC”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: