Fyra i rad

I helgen blev det kanske inte riktigt som jag hoppats men ändå helt OK. Med flera snabbingar borta från respektive dag så fanns det möjligheter att ta poäng och kanske en pallplats?

2016-11-05 10.54.10.png

Med en förkylning i bagaget hade jag ändå kunnat träna på rätt bra så jag tyckte det kändes OK inför starten i Eskilstuna. Banan var helt annorlunda sedan tidigare år, inte sträckningen men det var kallt och hårt istället för lerfest. Lite som de tidigare tävlingarna i cupen!

Kunde gå med starka Patric i starten och haka på honom halvtannat varv innan jag stumnade. Helt stum, pulsen gick verkligen inte upp. Föll bakåt och kunde till slut, med en hel del tur, bärga en fjärdeplats.

Täby erbjöd något helt annat, minusgrader, blåst och en decimeter snö betydde helt andra förhållanden. Vissa delar av banan var snöiga så det var som att cykla i lervälling, vissa var snabba på saltad asfalt.

Söndagen blev var samma visa, fyra, kom iväg bra i starten och låg länge tvåa. Efter lite ”mankemang” på tredje varvet så samlades hela fältet ihop igen. Höstens fjärde fjärdeplats på fem starter var ett faktum. Nåja, någon annan gång.

DSC_0594.JPG
Jag ser det snöar.

De två höjdpunkterna för helgen var först och främst fruns tävlingsdebut i CX-pokalen! Jäklar vad snyggt hon cyklade och kämpade. Det är tåga i tanten! Rullade in på en snabb sjundeplats med massa ny erfarenhet i bagaget! Behöver jag säga att jag är en mycket stolt make?

2016-11-06 13.23.56-1.png
Frun varvar in på sista varvet, starkt!

Sen blev jag glatt överraskad, tydligen räckte mina blygsamma placeringar så här långt till en första plats i CX-pokalens B-klass! Njuter av stunden, har aldrig legat etta i sammandraget förut. Mäktig känsla, även om det är att ligga i topp av landets tröttaste gubbar. 😉

14915453_10154456838491049_4593209484218178446_n.png
Bjuder på Camillas bild

Kram alla!

4 svar till “Fyra i rad”

    1. Instämmer helt och fullt i att man definitivt inte varken bör eller kan kall mig tant. Magnus får härmed städa och diska ända fram till jul. Hepp!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: