En manlig mancold

Med ett par-tre veckor kvar till SM, ett SM som jag förresten avskrivit som förstaåring i H40, så är det rätt OK. En rätt vältajmad förkylning har däckat mig denna veckan men det är väl bara att ladda om. Rätt skönt med lite nertid också, har vart rätt intensivt de senaste veckorna, både av och på cykeln.

13010785_10207283330335802_3358031789205154417_n.jpg
Vilken uppförsbacke

Efter de senaste veckorna duvningar så var jag i rätt gott slag i helgen, för att vara trött och gubbe då så klart. Nu, med ytterligare en veckas vila efter knäpaj så får vi väl se vad benen säger, gäller väl att försöka få igång dom kommande vecka inför Eskilstuna och Täby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: