Veckan då?

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt, så är det ju. Eller ja, inte alls som man tänkt. Förra veckan tänkte jag köra på rätt hårt för att få kunna släppa av lite inför kommande helg. Med ett svullet knä så kastade jag in handduken efter en Le Peloton på lilla klingan och vilade torsdag-fredag. Lördagen innebar lite cykling i Sköndal för att vi skulle få cyklat igenom banan ett par gånger inför söndagen.

2016-10-16 18.23.06.jpg
Lite stökigt i starten, men med bra!

Rejset igår kändes bra men idag är jag återigen lite stel i knät, så det blir att kompensera för det. Måndag innebar vila, rullade till och från jobbet för att vara snäll mot knät. Gäller att orka tisdagens intervaller, tänker mig fyror eller 40/20 inne eller ute.

På jobbet har vi konferens onsdag och torsdag så jag har ambitionen att göra något på torsdag kväll. Får se hur pepp jag är, men jag skulle vilja köra igångdrag eller något för att få ur två dagars stillasittande ur benen.

Sen! På lördag är det UCI-rejset i Stora Skuggan för de snabba kanonerna och deltävling i CX-pokalen för oss lite långsammare. Sen på söndag bär det av till Uppsala för nästa del av CX-pokalen vilket ska bli kul. Den där udda banan i Uppsala som i princip består av två grässlänter kan bli hur rolig som helst, eller hur tuff som helst.

Oavsett ser jag fram emot både träningen och tävlingen i veckan, ska bli härligt.

Foto: Åsa Larsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: