Först femma…

Vart ska jag börja egentligen? Det är ju något speciellt med cyclocross, jag gillar det verkligen. Gemenskapen vid sidan av och på banan är fantastiskt fin! Bjällror och koskällor runt banan, alla hejar och lever sig in i cyklingen. Oavsett om det är ett gäng fyraåringar på springcyklar, trötta gubbar i B-klass eller elitens elit som kör.

Vilka hade annars samlats på en gräsmatta bakom Dalaregementet en råkall lördagsmorgon? Sjukt stort tack till alla som roddade ihop Hagströmska CX-pokalen på den fina och krokiga banan!

161008-001-andreasnystrom
Gasade så gott det gick (Foto: Andreas Nyström)

Jag och #BFF-Johan åkte alltså upp till Falun i lördags för att cykla. Upp som en sol 05.30 för att sleva i sig frukost och bli upphämtad. Sen blev det P4 och cykelsnack hela vägen till Falun. ❤

Väl framme var det många bekanta ansikten som var sugna på att få cykla, ett snabbt ombyte, gött snack med alla och lite värmning innan upprop. Jag var lite stereo eller ”fokuserad” så jag tog typ en bild på hela dagen och hade lite svårt att fokusera på något speciellt.

Kan säga att det är lite ovant att få ställa upp i första ledet inför en tävling. Jag har typ aldrig sett första raden innan! 😀

Rejset I B-klass då, ja det gick väl rätt bra ändå. Klotade när jag gick på starka Markus hjul redan halvvägs in på första varvet så det blev att beta mig upp i fältet igen. Sen var jag så trött att jag mest vevade luft de två sista varven. Banan var så krokig så jag kände mig alldeles snurrig, alldeles förträffligt nyttjande av ytan för hela gräsmattan nedanför Dalaregimentet var bandad. Sjukt roligt!

Väl i mål hade snabbe Peter EJ tagit förstaplatsen bakom Alftas stolthet Peter R. Till slut hamnade jag på en femteplats, min absolut bästa placering ever i något lopp. Rätt tuppig!

14519726_10154365701466049_3939927599274374200_n.jpg
Både Johan och Camilla var LÖJLIGT pepp vid starten!

Johan sladdade in på en snygg placering i topp 15, Chateauneuf-du-pape! Sjukt stolt över gubben som fullständigt förnedrade mr 16e-plats med sin TOKSPURT. Sen var det bara att samla ihop allt och bränna söderöver igen, det vankades fest i skärgården så jag och frun fick snygga till oss lite!

Andreas tog riktigt snygga bilder som vanligt så gå in och kika! Det komplettar resultatet finns publicerat på Indta 2.0 under Hagströmska CX-pokalen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: