Cyclocrossintervaller…

… eller hur du får varenda hundägare att stanna upp och glo.

2016-10-05 06.41.50.jpg
Den där cyklisten lämnade spår efter sig.

Ta:

  • En grusplan
  • En arla morgonstund
  • En ändamålsenlig cykel
  • En småknäpp cyklist

Blanda, så får du fyra st fyraminuters intervaller på Nytorps gärde. Jag blev trött. Uppdraget får anses som slutfört! Sen bar det av ner till Le Mond för att ansluta till alla starka Le Peloton-cyklister som började drälla in lite efter 07.00 för välförtjänst frukost.

2016-10-05 07.01.21.jpg

Starka Pelotonaren Sara Penton tittade in för frukost innan hon skulle ut på träningspass och det var riktigt roligt att få snacka lite med henne. Fascinerande att få lite insyn i hur proffsens vardag ser ut. Hoppas på att kunna snacka lite närmare med henne efter hon varit med i VM nere i Doha. Hon skulle åka redan på lördag och är den femte lagmedlemmen i svenska landslaget vid sidan av Emma Johansson, Emilia Fahlin, Alexandra Nessmar och Sara Mustonen. Vem kunde tro det om den där starka tjejen som låg med i Pelotonens snabbklunga för några år sedan. Wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: