Ankdammen, en uppförsbacke

Så, en av veckans största händelser! Kompiscrossen! Dragen av nestor Jonas runt ankdammen vid Stora Skuggan.

Maj gadd, vad det var jobbigt.

Men först, så mycket sugna cyclocrossare som hade samlats! Helt otroligt roligt!

Jag trodde jag kommit för sent när det var så många som stod där och var pepp redan 09.30! Sen blev det varmt och väder för kortkort, vattefakk har hänt med oktober?

Jag och Superkrysset snackade lite, matchande sockar var definitivt ett plus så idag var det bara att gasa. Eller ja, sunka runt som trött gubbe passande B-klass. Men vi gjorde ett gott försök att skicka upp pulsen på max.

Banan som Jonas lagt var ju helt AMAZING och alldeles fantastiskt jobbig. Upp och ner hela tiden gjorde Magnus ganska trött, inte byggd för sånt ju.

 

Jag och David E följdes åt, vilken stilig herre och en sån snabb cykel! Jag och Superkrysset fick skämmas på hans rulle, som sig bör. Själva kompiscrossandet gick väl rätt bra, enda chocken var entusiastiska CX-pappor som bestämde att 30 min + 2 varv betydde nästan 50 min cykling. Skönt trött väl i mål!

Jäklar vad cyklar och cyklister som var där idag, sjukt roligt! Sen blev det ju så klart fika efter, kaffe och chokladboll inmundigades innan jag rullade längs vattnet hem i solen. Esplendido!
Skärmklipp.PNG

Pulsen då? Jo tackar som frågar, vi körde röd mjölk nästan hela tiden idag, jag och Superkrysset. Var så pepp att jag glömde att starta klockan så den fick jag petat igång efter 3,5 varv någonting. Jaja, fördelningen såg helt OK ut, så mission accomplished så att säga.

Nog babbel: https://www.strava.com/activities/731594403

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: