Bort från mellanmjölkens land

När jag tränar blir det oftast mellanmjölk. Exempelvis om jag stapplar in på Le Mond efter en hård Le Peloton så ligger jag förvånansvärt lite på rött, jag ligger och kör hårt en bit in i tröskel och får pulstoppar upp i rött när det börjar gå fort.

Sen kommer chocken. När jag kommer ut på en cyclocrosstävling så ligger jag bara på rött. Inse kontrasten för kroppen som är van vid lite mellanmjölk att få röd mjölk helt plötsligt! Så nu blir det lite mer förändring, kör på antingen röd mjölk framöver eller minimjölk. Ingen mer mellanmjölk.

2015-07-18 18.41.35.jpg
Mer sånt här alltså…

Efter frukostpepp med  Fredrich inför oktober så får det bli färre och färre mellanmjölkspass. Fokus på hög kvalitet i varje pass och återhämtning mellan, Peloton får bli i en långsammare grupp före frukost med fokus på återhämtning för att spara benen inför de hårdare passen. Alternativ snack- och myspass, de där med riktig kvalitet!

Ok, planen då. Två intervallpass tisdag och torsdag, förslagsvis på CX ute. Ska rota lite i verktygslådan men det kommer ju att gå att hitta bra pass för utecykling även nu när det börjar bli mörkt. Innepassen får verkligen vara Sen någon teknikträning på morgonen före jobbet och tävlingar på helgen så kommer veckan bli kort nog…

Nästa helg är det Falun och Västerås, planen är att minst köra Falun. Så den omedelbara planen blir en runda landsväg imorgon bara för att det ska bli sol och kanske sista fina dagen på landsväg, sen Kompiscross på söndag i Stora Skuggan. Inte minst så kommer ❤ hem på söndag!

2 svar till “Bort från mellanmjölkens land”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: