Materialsport

I helgen använde jag Challenge Baby Limus på de kinahjul som jag byggde förra hösten till Superkrysset. De har varit fantastiskt bra men när jag kom hem från Göteborg såg jag att slitbanan på däcket bak började lossna lite från tuben.

Så igår så rullade jag och #bff-Johan upp till Sköndal för att träna med de andra entusiasterna där. När jag kom nästan ända fram i mål så fick jag punka så det small om det. Slangen hade tittat ut genom corden på däcket, så jag antar att det var helt slut.

Apropå #bff! Johan hade ju proffsigt nog med sig ett gammalt tubdäck som jag kunde kränga på efter jag slitigt mig svettig för att få av det gamla däcket. Vilken fantastisk lirare!!

 

När katten är ur huset dansar mössen på bordet. 😉

 

Nåväl tänkte jag, kanske lika bra att byta till de där Chicane som jag har liggande. Hoppas på stordåd med Chichane som torrvädersdäck och vanliga Limus för blött före.

Utöver hjul som ska servas och limmas så verkar det slita lite på Superkrysset, så jag ska byta vevlager och styrlager när jag får hem det senare på posten. Så blir den som ny inför resten av säsongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: