Piff på cykeln efter Velothon

Ja, som jag skrev tidigare så gick jag ju i backen på Velothon Stockholm och cykeln såg ju rätt trist ut med hjul som en 8 och så. Hade en vit sadel liggande som jag velat ha på och när jag fick tag på Fiziks retrolinda från Peter så var det ju dags att piffa lite.

Jonas på SCS bytte samtidigt till Ultegra Di2 när jag hade den inne så nu vill jag verkligen testa den skarpt läge, inte helt sugen på att hoja i regn och mörker. Kanske finns det tid att lufta cykeln på söndag i sol?

Det enda som saknas är mina renoverade hjul, valde att byta fälgar till Pacenti SL23 för att få en modern fälg som klarar tubeless om jag vill det framöver. Hjulen blir nog rätt stabila men samtidigt är det ju träningshjul och eftersom jag är en stor gosse så skulle jag hata hjul som flexade för mycket när jag står upp och bryter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: