Klass Beige?

Det är inte många gånger jag skriver inlägg i affekt men jag måste bara skriva av mig lite. Är på väg hem efter Gothenburg Cyclocross Weekend, blir ett par timmar med gött snack i bilen. 

Det här med cyclocross är roligt för mig, jag tycker det är roligt att tävla och hitta tävlingen i tävlingen. Att strida mot jämnstarka och hålla undan för den där som börjar knapa in. Så idag tappade jag sugen. 
När t o m representanter från arrangerande klubb och solklara (minst) A-klassåkare väljer att klassa ner sig för att ”ha lite roligt” så känns det som att det är skitsamma att åka rakt över landet för att få cykla ”uppsamlingsheatet”. Att vara statist för goa gubbar som vill ha lite roligt. 

Självklart skulle jag kunna vara starkare, självklart kan jag välja att starta i A-klass och komma näst sist. Jag kan välja att starta i en klass som inte samkörs med två andra klasser. Visst.

Nu blir det till att ladda om till Falun/Västerås i början november och ge igen. Det roligaste blir när fruns CAADX kommer så vi kan crossa i Sköndal ihop! Ett sammandrag från helgen kommer i veckan! 

Puss och kram alla CX-älskare!

4 svar till “Klass Beige?”

  1. Ja, det där kändes lite mysko. Speciellt för er som har tränat, sett en utveckling och känner att ni har en chans att kanske komma topp-10 i totalen. BOOM så kommer det in några som nästan ska köra elit och gör mayhem med hela klassen.

    Gilla

    1. Nja, jag tycker mest att det är synd att jag (kanske andra) känner att vår insats inte är att ta på allvar. Vår träning och vårt slit räknas inte för vi är sämst i klassen så i vår klass kan man åka och glassa lite på kul när man är osäker på sin form och inte vill gnabbas med de snabba grabbarna. Säkert helt fel uppfattat men det blev känslan efter söndagens start.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: