Nöden osv

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, det var ju femårsjubileum för CX-arenan i Sköndal så efter träningen ikväll blir det en öl på lokal. Själv ska jag gå och fira av en kollega som ska bli mamma igen. Känns som helt rätt prio även om det är roligt att dra några varv i Sköndal.

wp-image-1703846500jpg.jpg

Fanns gott om utomhusalternativ, både spinz och Älgö men tiden var för knapp med tidigt morgonmöte. Eftersom nöden inte direkt har någon lag så fick jag kompensera med 3×6 min 40/20 i källaren före frukost. Borde kanske gjort 4 men jag var darrig och tom efter tre så det fick räcka.

Strava:
https://www.strava.com/activities/710821929/overview

Imorgon blir det Peloton och på torsdag mer CX på något sätt!

3 svar till “Nöden osv”

 1. Fett!!

  Jag måste slänga på mitt PT-hjul och se om jag gillar det eller inte. Om jag gillar det kanske jag hakar upp hojen i trainern och hoppar på.

  Gilla

   1. Ja, det har ju gått 13 månader sen sist. Bara att skicka i ett nytt batteri i navet, trampa upp till 400w och hålla det i fyra minuter. Och göra det fyra gånger med lite vila mellan.

    Eller så börjar jag på typ 270w och hoppas på ett underverk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: