Årets första CX-träning?!

Känns nästan skamligt att skriva så, har inte haft tubhjulen på Superkrysset all i år. Senaste gången jag rastade den var i Dalsland, sen fick den linka upp till förrådet.

Bytte cykel och insåg hur lätt och fint den gick, till och med en spolformad semestertok i cockpit.

2016-09-03 18.10.39.jpg
Lite för mycket sånt här kanske? (Avert your eyes, Damian)

Träningarna på nationalarenan i Sköndal har pågått en ganska lång tid så nu är det dags att testa benen.

Snygga och snabba cyklister, sen jag.

Jag blev jättetrött. Typ riktigt trött. Typ ”25 min på rött”-trött. Det var typ 12-15 starka CX-entusiaster som var där och upplägget var start om fyra med tio sekunder mellan för att alla skulle kunna jaga varandra och köra sig trötta utan att behöva ligga bakom någon för mycket. Mycket bra! Jag hittade en ny maxpuls!

 

Tack för idag Superkrysset ❤️

Körde lite gött i väggen på vägen hem med Viktor och Damian så när jag vinkade hej till så vinglade jag in på Thaikiosken och beställde en curry.

Nu på morgonen blev det Le Peloton, skulle köra den korta loopen för att ta det lite lugnt men det var några starkingar som körde den och hornen växte ut så jag fick tugga styrlinda till frukost. Hittade ännu en ny maxpuls! Mycket bra!

Tre av veckans pass avbockade, nu är det vila tills GP Hasse Mård på fredag och sen Velothon med Skoda på söndag. På lördag flaggar jag på GP Velothon i centrala stan, ska bli skitkul att se alla snabba och starka rejsa mitt i stan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: