Full fart för Fiskartorpet

Som av en händelse rullade jag förbi Fiskartorpet på väg hem från jobbet för ett tag sedan och testade nya dragningen av MTB-banan vid Fiskartorpet.
Var dit en sväng tidigare i våras men då hittade jag så dåligt att det inte blev något direkt flyt.


Sedan dess har det tillkommit både skyltar och en ny slinga som lägger till över tio minuter slingrande stigcykling. Riktigt roligt och så jobbigt! Aldrig en platt minut, antingen så svänger det eller går upp och ner. Eller båda samtidigt i någon klurig serpentin uppför.

 

Körde två varv och på det andra kunde jag öka lite mer, tyvärr ligger ett stort träd över spåret på ett ställe, så flytet blir lite lidande. Å andra sidan kunde jag öva mina cyclocross-färdigheter där och ta ett smidigt (nåja)  lyft över.

Det nya tillägget var ungefär lika långt som hela den gamla slingan så inkl allt blev det över 20 min stök och stig.Så jobbigt men nästa gång ska jag f*n i mig gasa lite mer! Sjukt rolig träning och tekniskt så det inte går att slappna av. Man får försöka vara smidig och gasa, försöka alltså. För det mesta kändes det som att jag körde på allt. 😀

Strava: https://www.strava.com/activities/661002201

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: