Vilodag behövs ibland

Igår vilade jag, rullade lugnt till jobbet och hem igen. Det är skönt att bara kunna vara och kanske hinna sakna cykel lite, det går väl?

I veckan har det däremot cykling DELUX. Några vändor uppför Col de Merde, sen en morgonrunda med BFF-Johan ut till Älgö. Ön låg helt otippat kvar på exakt samma ställe som förra gången så vi vände hem mot frukosten och slappade i solen en stund utanför Magnus Johanssons Bageri.

2016-07-19 07.35.00.jpg
Skitjobbigt att glassa, verkligen

På kvällen rullade jag och mitt ❤ ut till Älta och hem igen för mer cykling. Det var jättemysigt och ironiskt nog så hade ju solen gått lite i moln men vi kämpade på tills den tittade fram igen.

2016-07-19 19.39.18.jpg
Nämen titta, sol igen!

I onsdags fick jag vänt lungorna ut och in på Le Peloton, 18 minuter på rött sätter sina spår. Det var antingen de där 18 minuterna, tre koppar kaffe eller solen som gjorde att jag hann bonka innan jag kom hem för ett ombyte före jobbet.

Efter den grundliga starten på veckan så blev det rätt OK med vila igår. Kompenserade med god mat och massa gapflabb. Kände mig ”nästan” utvilad idag när klockan ringde 05.00 idag.

Sen var det ju bara att rulla ner till starten med andan i halsen och sätta av på ännu en Peloton för veckan. Helt sjukt trött idag, åkte nästan av i Fisksätra och kunde nätt och jämt ansluta mot slutet på loopen. Sen var det att aktivera ”överlevnadsläge”. Jag körde varken starkt eller snyggt utan åkte mest med, trots det blev det många minuter på rött. Formen lyser med sin frånvaro. 😀

Förhoppningsvis kommer jag ut på en distansrunda i helgen så får jag sträcka på benen ordentlig en gång till i veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: