Skogsmull, Le Pelotonat och annat

I söndags så var det startskottet på del två av året, det kommer ju att bli en cyclocross-säsong så jag passade på att kränka mig själv grundligt efter tre veckor med rull och jogg.

Sen var det ju bara att fortsätta, i tisdags fick jag till 15 min 10/20 med 6,5 kg i monarkens korg före frukost. Mest för att testa om den fortfarande funkade. Det gjorde den och det var jättejobbigt.  Bra!

Sen blev det härlig MTB-cykling med Johan och hans Atle, måste vara en fantastisk känsla att kunna cruisa runt med kidsen i skogen! Bra jobbat båda! Avslutningen med ofrivilligt dopp i Ältasjön och en öl på Göteborg med våra ❤ var ju också svårslaget. Mest ölen då.

2016-07-12 19.12.55.jpg2016-07-12 19.13.06.jpg

Upp som en lärka för Peloton, eller ja, det var upp i alla fall. Sen tog benen slut vid Saltsjö-Duvnäs station redan, otroligt segt så jag tog en vänster och väntade in gruppen som cyklade den korta loopen för att hjälpa till när Johan och Johanna kom snurrande i den bästa klungan.

Jobbdag och resa innebar vila på torsdagen och sen var det Peloton på fredagen. Med en vilodag var benen med mer, efter semestern var det fortsatt riktigt slitigt i första gruppen och det märks att jag inte riktigt har den där vässade formen jag hade inför Vättern. Men det kommer väl, bara första veckan hemma efter semestern ju.

Idag blev det  en kortare löprunda och lite core, siktar på distans imorgon. BFF-Björn sa något klok, beroende på vädret blir det antingen eller. Sol betyder landsväg och molnigt betyder mountainbike. Tror jag. Ska bli härligt oavsett!

Nu sitter vi hemma igen efter en fantastisk brunch på Greasy Spoon, tryckmätta och nöjda med att få en lugn helg hemma, äntligen!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: