Att ha med sig på cykeln

När jag var i Dalsland och cyklade blev det rätt tydligt att det är svårt att ha med sig både mat och grejer för heldagars äventyrscykling. Nu hade jag peppar-peppar tur med grejerna men om det skulle behövts fler slangar eller mer mat så hade jag varit rökt. franco-grimes-road-runner-462x392

För styret kikade jag runt lite och grejerna är ju fula som stryk ofta. Är det tyska köksdesigners som gör alla styrväskor som går att få tag på. Som tur är finns det skäggiga amerikaner som röker på och syr cordura i en container, typ.
Efter tips på Happyride hittade jag en liten korv att ha på styret, verkar rätt praktiskt att ha en plats för telefon, mat och annat smått som brukar skramla i fickorna men som är svåra att nå.

dsc_01411

Sen kikade jag efter något smidigt att sätta under sadeln, en sadelväska sätter jag där när jag blir pensionär men tills dess tänkte jag på något lite mer poppigt. Det finns många tool rolls att välja på, Chrome har en som finns runt hörnet hos mig på Urban Bike Wear, annars fanns det en som såg bra ut på samma ställe som styrväskan.

Tror jag följer för många äventyrscyklister på instagram, men vad gör det? Man kan ju drömma lite… 🙂

4 svar till “Att ha med sig på cykeln”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: