Nere för räkning 

Efter ett snabbt besök hos föräldrarna med tillhörande turné och ett stopp i Lerberget hos Hs mormor har vi landat i systers stuga på Öland.

 

Cyklar med, alltid!

Hann med lite cykling och någon tur till fots. En dag när det var som sämst så blev det en improviserad cirkelträning inkl rodd. Kul med roddmaskin hos föräldrarna!

När vi inte rörde på oss så passade vi på att shoppa lite, hittade en kostym som det mer eller mindre stod BRÖLLOP på. Nu ska jag bara komplettera med skjorta och en snygg fluga. Det börjar likna något!

Svårt att vara missnöjd med sol och lite cykling

Efter sedvanlig släktturné så tog tiden slut i Åsa, regn och rusk gjorde att stranden inte var så inbjudande så jag passade på att leta lite gamla stigar runt Ölmevallasjön. Annars var det farmor som skulle kramas och kusiner som skulle träffas.

Skogssmaskinsspår och Shrimp BBQ, samt lite DÖDS-träd

Det bar så av söderut för en natt i Lerberget. Lite löpning, lite cirkelträning, mycket fika och ett par bad från piren. Med plusgrader i sundet var det ju inte mycket att orda om!

De där sista 0,6 var det som avgjorde

Vi mötte upp med Hs föräldrar och bror som kom ner, så vi kunde umgås med hennes mormor. De skulle stanna längre och vi lite kortare men det var ändå jättetrevligt, som vanligt.

Synd och skam att inte bada när man väl är på bästkusten, eller hur?

Vi avslutade i Skåne med en finfin lunch på Garaget, som tydligen startat filial i stora stan. Rätt nära oss också, så det blir lätt att gå på återbesök!

Garaget i Höganäs hade en finfin burgare

Efter bara ett dygn på skånsk mark vände vi bilen mot Öland för att avsluta hetsen med några lugna dagar i systers sommarparadis.

Tvärs genom landet, till nästa stopp!

Tystnaden och mörkret som mötte oss var på något sätt både lite för tyst och lite för mörkt samtidigt som det var underbart att få varva ner lite. Bara jag och H.

Systers sommarhus bjöd på goda gubbar

Nä, nu ska jag nog cykla en sväng för att hitta vandringsleden här på Alvaret!

3 svar till “Nere för räkning ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: