Skogsmullar är vi allihopa

Semesterprognosen har ju inte sett så lovande ut här på västkusten, igår fick vi gått bananas i affärerna medans det regnade hela dagen. Idag såg det bättre ut, så efter frukost passade jag och H på att komma ut i skogen för att cykla lite. Det var extra roligt att få visa henne mina gamla stigar från barndomen, sen var nog inte ledningsgatan och skogsmaskinsspåret längs Shrimp BBQ världens höjdare.

GOPR2464.JPG

Det gick och vi fick till en liten sväng till innan vi rullade tillbaka mot föräldrahemmet. Riktigt fint och vi klarade oss från mer än lite duggregn, det var ju iofs rätt blött på marken efter igår.

H kom ut med SPD-skorna i skogen för första gången, sjukt stolt, hon klarade sig från alla missöden och kunde klicka ur varje gång hon behövde! Ungefär en timme med riktigt fina stigar, det var ett par som jag inte hittade men det kanske vi får ta nästa gång…

GOPR2466.JPG

Sen lämnade jag av H hemma och tog några pulshöjare för att känna på formen. Lyckades snitta 416 W på fyra fyror, vilket kändes förvånansvärt bra. Känns fint att inte vara nerkörd i formen som större delen av våren, vem kunde tro att lite vila skulle göra susen för orken?

Nu blir det soffläge och lunch medans regnet drar in.

Strava:
https://www.strava.com/activities/626451165

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: