Vinn signerat ex av Fredrik Kessiakoffs bok!

För nästan ett år sedan var vi ett gäng som var med ute i Hellas och cyklade med Fredrik Kessiakoff. Han var avslappnad och alla kunde byta några ord med honom, väl tillbaka till SCS så pratade han om sin nya bok och kontrasten mellan sitt nya och gamla liv.

Fredrik berättar i boken historien om hur en liten kille kunde växa upp på cykeln och till slut få på sig den prickiga bergatröjan i  Tour de France, inspirerande och intressant! Rekommenderas!

Lagom till att man vill ligga i hängmattan och ta igen sig efter en Vätternrunda så släpper Fredrik Kessiakoff en ny upplaga av boken med några tillägg.

20603299-PaIMx kopia.jpg
Fredrik tar emot folkets jubel när han får den prickiga bergatröjan!

Till vardags jobbar Fredrik för cyklingen i stort och smått, både som medlem i styrelsen för Svenska Cykelförbundet och som banchef för Velothon Stockholm som går i höst igen. Det är stor skillnad mellan ett kontorsjobb och livet som proffscyklist som han levde så länge.

Fick möjlighet att ställa några frågor till Fredrik i sambandet med nylanseringen.

mittegetrace_SPBoken om ditt race gavs ut för ett år sedan, hur togs den emot?
Den togs emot väl och ungefär som vi förväntat oss. Jag tror att många tyckte det var kul med en bok med cykeltema. Sen har jag också förstått att många hade velat ha ännu mera ”nördfakta”!

Hur kände du dig inför släppet?
Det är klart att det var lite nervöst. Vi skrev boken på ett väldigt öppet och utlämnande sätt. Jag ville verkligen berätta min historia. På ett sätt kändes det kanske också som en lättnad att den blivit klar. Jag hade fått prata till punkt och kunde gå vidare.

Hur känns det nu så här ett år senare?
Det känns kul att vi fick chansen att komma med en andra upplaga och uppdatera boken med lite utav det som kritikerna efterfrågat.

Hur var det att få berätta med egna ord?
Det kändes skönt att få ur mig allt i processen när boken skrevs. Sen var det förstås nervöst när den skulle släppas, men det blev ändå en lättnad till slut.

– Om det var något du skulle vilja lägga till eller dra i från, vad skulle det vara?

Jag känner mig nöjd, jag har fått bestämma själv vad jag vill dela med mig av och inte. Det är så klart en bok för andra att läsa, men för mig var det viktigaste att få berätta min syn på saker och ting. Sen finns det förstås en massa storys som det inte fanns utrymme för, som gången när jag var nära att bryta mitt kontrakt med ett lag pga en glasögonkonflikt… Men det får bli en bra story jag kan dra vid bordet när jag pratar gamla minnen.

– Vad är det som uppdaterats i denna nyutgåva?
Det är ett nytt efterord, kapitel om träning samt ännu mera nördfakta vilket varit efterfrågat.

 

Skriv en kommentar på detta inlägget så lottar jag ut en signerad kopia av boken 23 juni!

Om du inte vill vänta så hittar du boken hos Adlibris!

15 svar till “Vinn signerat ex av Fredrik Kessiakoffs bok!”

  1. Det där är en bok som skulle få mig att lägga mig i hängmattan några timmar och bara vara. Jag skulle nog behöva det 🙂
    Minns fortfarande hur häftigt det var att se Fredrik i den prickiga tröjan.

    Gilla

  2. Som en av få personer som har ställt av Kessiakoff uppför i Hellas inför en massa vittnen så skulle den där bli ännu än skalp i historien.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: