Allt gjort, igen

Nu är nog allt gjort, igen. Det enda jag ska göra är att nojja lite över vilka hjul jag ska ha. Antingen blir det kanttrådshjul med GP4Season eller så blir det högprofilhjulen med tubdäck. Mycket beroende på hur prognosen ser ut fram på fredag.

Ganska skön känsla av fait accompli, vad som än händer är allt i rörelse och går inte att stoppa.

2016-06-15 06.16.42.jpg
Luftade Glassigt-stället som jag och Johan ritat på

Sen har jag haft lite, lite problem med att cykeln har knakat. Det försvann en kort stund när jag tvättat den (!!) i helgen men efter svängen med Skoda så var det tillbaka. Fick lämnat in den till SCS och hela affären verkar ha engagerat sig, Jonas servade, David letade knak och Patrik lyssnade på ekrarna. Världsklass.

2016-06-14 19.37.17.jpg
Ingen knakelibrakexpress längre

Först funkis på Storkällan GP, sen morgonen efter var det sista ”passet” inför Vätternrundan enligt Dannes recept, en Peloton på hjul utan Fiskis på schemat för att inte bränna ur benen något. Rast och vila idag och sen bara något litet imorgon för att få igång benen inför lördag.

2016-06-06 17.00.24
Bra, stenmalet mjöl utan tillsatser

Ikväll blir de lugnt, bakar några frallor på Emmer och Vetemjöl som vi kan ha i frysen och ta fram vid behov. Vi äter egentligen inte så mycket bröd, blir något bak varannan vecka men det är ju fint att ha i frysen! Har inte fått så segt bröd tidigare så nu fick degen en ordentlig omgång Slap-n-fold innan den fick somna i jäslådan. Sen blir det nog müslifrallor med Emmer som ger en god, nötig smak!

4 svar till “Allt gjort, igen”

  1. Du är så jäkla social media man kan bli. Att ens komma på tanken att ta en selfie under pelotonen finns inte i min världsbild. Men jag BORDE ju ha gjort det igår med mitt glassiga kit. Châteauneuf Du Pape!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: