Rast och vila på stället

Efter Skoda-passet i söndags så var gårdagen en välbehövlig vilodag, skönt att kunna ta tunnelbanan till jobbet och hem för en gångs skull, att känna att det är OK. Sen lämnade jag in Tarmacen på SCS för lite TLC inför kommande runda runt Vättern, blir bra med en genomgång, kanske blir jag av med det där knaket i vevpartiet som jag brottats med ett tag.

Lite fotboll och mycket matlagning blev det på kvällen samt lite cykelfix. Fick hem en låda med däck, verktyg och lite gott och blandat från Tyskland.

image

Det blev en omgång Schwalbe One till högprofilarna, får se om jag byter däck idag eller om jag väntar till efter helgen.

image

Sen är jag löjligt nöjd med mina Time-pedaler, men de har en förkärlek för att gnaga lite för mycket på skosulan så jag fick tips om att sätta på skydd, CB hade något de kallade för shoe shields. Hoppas att jag kan få bort det där glappet som kommer ibland mellan pedal och sko, det ser ju om inte annat jäkligt proffsigt ut!

storkc3a4llan-gp
Foto: Johan Spindelbenen Andersson

Man hinner med ganska mycket en kväll när det inte är cykel på programmet, ikväll blir det till att vara funkis på Storkällan GP som mitt Valhall håller i. Står vid kanten och hejar, sparar mig inför helgen. Pratade några allvarsord med proffsiga Danne om veckan och uppladdning så det är lätt rull på schemat idag, sen Peloton utan att ta i för mycket imorgon. Vilar på torsdag och väcker benen lite på fredag. I övrigt är allt sagt och gjort, formen blir varken mer eller mindre.

Det verkar vara ett väldigt roligt format att köra, elimineringstävling och allt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: