Skolad av Skoda

I vår har det varit mycket +ANNAT i kalendern och idag hade jag egentligen anmält mig till Lida Loop. Tänkte att minst ett pass behövde jag ju få till så jag skickade iväg BFFerna Johan och Björn för att representera och det gjorde de ju med den äran!

GOPR2387.JPG
Vi rullade ut i gemensam trupp till Danderyds kyrka för att cykla i Uppland och Roslagen

Utan att veta egentligen vad jag gav mig in på (och tur var väl det?) så bar det av längs lite större vägar så vi skulle kunna få upp farten lite.

GOPR2389.JPG
Lite småfix innan avfärd

I början kändes det helt OK, de två första timmarna. Sen när det började gå fort i medvinden började jag krackelera. Helt SJUKT vad starka medcyklister jag har i Skoda, ingen glömd, speciellt inte nertränade Eva och Anna som körde Tjejvättern igår. Shit pommes!

GOPR2391.JPG
Det kändes sjukt proffsigt med följebil inkl FIKA

Som tur var hade vi ett par lite längre stopp, först ett efter fem och sen ett efter tio mil.

GOPR2392.JPG
Ska det kännas så här i benen?

Halvvägs var det som sagt tydligt vad som hände i medvinden, farten trissades upp och jag fick ingen vila, det gick ruggigt fort bitvis! Erik från Skoda la upp en film där vi går från 44 till 55 på typ 10 sek. 😀

GOPR2394.JPG
Många skratt!

Ja, farten ja, den var jag ju inte van vid så det blev till att grisa (ja, Christer, jag fick grisa… ) så gott det gick, sen fick jag gå ner i svansen för att vila. Något jag ska ha stenkoll på till Vättern är drickat och maten, idag hade jag för dålig koll. Försökte fylla på i pauserna men det var för dåligt.

GOPR2396.JPG
Glada av att cykla, glada av att vara framme!

Väl framme vid Danderyds kyrka var det underbart att få dricka lite vatten, jag hade gått tom i flaskorna för ett par-tre mil sedan och satt och längtade (??) efter en gel att trycka så orken kanske dök upp lite igen.

Hemmavid så blev det en sittdusch och en timme på soffan, maten smakade inte direkt utan matlusten kom tillbaka efter ett par timmar.

Strava:
https://www.strava.com/activities/606951512

GOPR2407.JPG
BMX bandits

Sen åkte vi ner till Älvsjö med Johan, Mirja och bästaste Atle så H kunde testa BMX och få ett par tips på hur man skulle ta fjärderakan, ta dubblarna och tripplarna samt wheela! Bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: