Friskvårdbidraget, är du också slentrian?

Jag fick se en länk som Rasmus delade från hans jobb om just friskvårdsbidrag. Det fick mig att fundera, jag är ju en av dom som slentrianmässigt har ett gymkort för att det är ”bra att ha” och tar ut mitt friskvårdsbidrag mot X antal månadsavgifter.

2016-06-07 17.55.07.jpg
Tänk att man kan få bidrag för sånt här?

Största anledningen till detta är att jag egentligen inte orkat sätta mig in i vad jag får använda bidraget till och hur det funkar. Massage och såna behandlingar får man ju använda det till men det går jag på relativt sällan så det hade helt enkelt inte blivit av.

För en pedagogisk genomgång av vad du faktiskt får använda bidraget till så gå till bloggen hos Benify, jag ska verkligen försöka använda mitt bidrag till något cykelrelaterat och inte bara mata ett gym med fler månadsavgifter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: