Jahapp

Det blev ju vad det blev igår. När det nyps i benen redan i första backen på transport ut från Stockholm vet man att det egentligen bara är att lägga ner.

Jag reggar min träning i TrainingPeaks och efter Dalsland så ramlade min form ner på -80. Så djupt har jag nog aldrig grävt så egentligen borde jag kanske bara cyklat ut, fotat lite och cyklat hem igen. Eller legat hemma med benen i högläge.

image
Mäklartofflor på

Men eftersom jag är dum i huvudet så körde jag igår. Resultatet var väntat, 42 av 47 startande i B-klass. Snittade 317 W vilket var runt tröskel, om jag var utvilad så borde jag kunnat orka lite mer. Det fanns oavsett inget mer i tanken. Det var oavsett en bra erfarenhet, delade upp loppet i tre delar, alla tre tio minuter-ish. Försökte gå ut på tröskel och sen öka med 10 W per 10 min men det gick inte, nästa gång ska jag lägga upp en bättre plan. 😉

Det konstiga var att jag kände mig nästan piggare på vägen hem, mycket skum känsla.

Aja, bara att bryta ihop och komma igen. Det går fler tåg och jag har mycket att lära.

Strava:
https://www.strava.com/activities/594163394

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: