Veckan

2016-05-17 21.01.56
PTSD

Efter helgen med Skoda så fick jag ju egentligen två besked jag var ute efter. Att jag var toknojjig inför och ganska fundersam över om det skulle gå bra eller inte kan var bara början på det. 😀

Domen sedan tidigare var ju att försöka höja intensiteten och att inte sikta så mycket uthållighet för den har jag.

Så i måndags blev det två fyror för att känna lite på formen, ville inte bränna ur benen inför tisdagens träning utan bara känna på det lite. Bekvämt är väl inget ord jag vill använda om fyror på 400+ W men det kändes ”bra”.

Igår var det dags för mitt andra Valhallpass för året, jag har missat eller haft ursäkter för i alla andra. 😉

Det skulle rejsas från skolan efter Skurubron till en busshållplats efter Nacka Golfklubb och jävlar vad det gick bitvis. Bet mig kvar, täckte luckor och höll på att hänga av mig själv vid Statoilmacken ute på Ingarö, snittade tydligen 475 W i 2 minuter, en bit utanför komfortzon.

2016-05-18 07.26.33
Mysfrulle med bästa Peloton!

För TREDJE gången i rad fick jag inte spurtat utan satt lite lojt när farten gick upp runt mig. Daniel skulle skällt på mig rejält, vi sa ju att det bara var att spurta så fort tillfälle gavs på ALLA träningar och tävlingar. Bah.
https://www.strava.com/activities/579368664

Idag blev det Le Peloton före frukost med Johannas tredje grupp, det var alldeles lagom för mig och vi kunde snurra runt loopen i dryga 34 så det var ju inte direkt dåligt heller. Mest gillade jag frukosten med alla mysiga vänner! Så bra!
https://www.strava.com/activities/579736889

Imorgon blir det intervaller igen, troligtvis Hammarbybacken på Cambern, vila på fredag, cykling med H som kommer hem imorgon ( ❤ ) och sen smäller det med Lida CX på söndag. Underbart!

Hur ser din vecka ut?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: