Vad taggar du till på?

Eftersom våren kommer och går samt att jag är gjord av socker så klev jag ner i min källare igår, där lever jag sällare för där har jag kvar min egen ångmaskin. Typ.

Passet blev 4×6 min 40/20 och det gjorde verkligen pulvermos av mina ben. Idag kom jag knappt uppför Danvikstullsbron på väg till Le Peloton-samling, bra pass alltså! Undra om jag blev stark eller snabb, eller varken?

Försökte rädda någon slags Peloton-heder och hålla Jonas snabba MTB-hjul men det var bara att vika ner sig efter att ha varit en vända i spenaten…

2015-12-05 21.25.20.jpg
Living after midnight!

Insåg igår att när det gäller korta intervaller så går det bara inte att ha igång något att titta på, jag blev till slut förbannad för att jag inte orkar koncentrera mig.

Fick ta till lite rejäl hårdrock för att tagga de där lilla extra. För mig  är det ösigt som gäller, snabbt och gärna rockigt och hårt men allt från industrisynt via hårdrock till house funkar.

Gjorde en spellista som jag har fyller på allt eftersom, inte allt funkar men det mesta.

Vad har du i lurarna för att tagga till på? Hörde en kompis som körde 70-tals disco i lurarna för den distinkta beaten som gjorde det lätt att hålla de där 90 i kadens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: