Veckan så här långt då

Ja, i måndags blev det lite sådär, bakhjulets ekerspänning släppte så jag rullade hem efter ett par vändor upp i backen, ikväll blir det revansch, hoppas jag! Är vädret för jäkligt blir det Recks korta intervaller i källaren, både hög puls och igångdrag? Win-win?

Markus på Alvik riktade upp hjulet på en timme igår så nu är allt frid och fröjd för fortsatta övningar på Col de Merde!

I tisdags var det dags för lite mer backe, kanske blir en hel del sånt framöver? Jag rullade via Johan, klippte i mig ett par snutkaffe, sen vidare till Marinstadsbacken. Där kom jag upp fyra rundor innan benen började packa ihop, det var ju flåset jag skulle ge mig på så jag bytte sida och rullade ner till Värmdövägen. Därifrån försökte jag hålla så bra fart upp som det bara gick, fick flåsat lite i alla fall. Folk måste tyckt att jag var helt bäng när jag laddade på uppför till längs så mycket uppförsbackar som möjligt.

Ungefär så här suddigt kändes det efter att ha sprätt uppför Hallandsåsen.

En stickpunka senare så slutade kvällen i baise ändå, har ett par Vittoria Pavé liggande men det blev att vaska en fintub, tyvärr…

Igår var det ju succéartad Le Peloton med den snygga och snabba grupp 3, inte minst med BFF-Johan! Sen att BFF-Björn cyklade förbi oss och vinkade av var ju minst lika mycket succé!

Det gick lite för fort för devisen ”alla ska med” speciellt i uppförsbackarna tror jag, men det är ju svårt att reglera vad andra har i benen och inte. Hoppas folk inte såg det som en avspisning utan mer som en utmaning inför kommande Pelotoner…

Ett pass med intervaller till innan jag stänger veckan blir det nog, lite beroende på hur jag känner mig till helgen…

Tjillevipp!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: