Bara månaden kvar till Lida CX!

För några år sedan gick första Lida CX av stapeln, ett riktigt grusvägsrejs här i närheten av huvudstaden var vi ju bara tvungna att testa! Jag fick nummer ett, första och enda gången. 😀 Även Johan hade några väl valda ord att skriva om loppet!

2014-05-18 09.21.46
Johan var redo för rejs!

Det var alltså så längesen att Johan cyklade för CKCX, solen sken, manna strömmade från himlen, änglar sjöng och grusvägarna dammade. Det var en både vacker och utmanande banan som rullade fram genom Lidas motionsområde som går fyra varv på dryga 71 km.

a4939026e8-lida_cx_2016

Förra året blev det inget för min del på grund av ANLEDNING. Och tur var väl det eftersom det både regnade och Johan lyckades punka efter typ 1 km. Skitår helt enkelt.

Men nu är det dags igen, ÄNTLIGEN som Folke säger! Lida CX går av stapeln 22 maj med start och mål vid Lida Spårcentral och en grusvägsracer/gravelbike/cyclocross funkar allra bäst även om flera bet ifrån sig bra med MTB.

Rejset är enkelt, alla är välkomna, gemensam start, man kör skiten ur sig och hoppas på det bästa, sen fikar man och skrattar åt härligheten. Låter som ett vinnande koncept eller hur?

Anmälan är öppen så passa på att anmäla dig nu innan maj för då går avgiften upp! Skicka mig ett meddelande så får du en rabattkod till anmälan.

Vi ses väl i Lida?

2 svar till “Bara månaden kvar till Lida CX!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: