Uttagen till Skoda Cycling Team

När jag skulle cykla Vätternrundan dök Skoda Cycling Team upp för att cykla som sista grupp, kompisar var med och cyklade, det såg snyggt ut och var rejält snabbt. Efter att ha gått i mål kände jag att jag var ganska klar med det där loppet, förutom att det fanns en liten gnagande vilja att se hur fort jag egentligen kunde ta mig i mål. Efter att ha startat i en Sub 10-klunga som jag tappade efter ett tag och sen klungsurfat den sista biten rullade jag i mål på strax under 9.30.

Därför sökte jag till teamet förra året, lite som en eftertanke men kom inte med, det är fullt förståeligt, massor med starka och duktiga cyklister att välja mellan. I år slängde jag min hatt i ringen återigen. Hörde att det var massor, och då menar jag massvis med sökande till platserna så jag slog det lite ur hågen. Bokade koncert i Göteborg och bestämde mig för att cykla Lida Loop med H helgen före. Därför blev jag lite nyfiken om vad det gällde när Camilla skickade ett meddelande och frågade om jag kollat i brevlådan. Jag var antagen. Chock.

Hur fan hamnade jag där och vad behöver jag göra för att orka runt Vättern på under 8 timmar? I samma klunga som Fredrik Kessiakoff och Calle Friberg? Vad hände? På något sätt önskar jag att nyheterna kommit idag och inte i tisdags…

photo-by-valentin-baat-skoda-vacc88ttern-0356-copy.jpg
Foto: Valentin Baat / Skoda

Nu får jag chansen att dels ta lite revansch på Vätternrundan, som en i Skoda Cycling Team. Vi startar sist, kl 13.20, i Motala och målet är att gå under 8 timmar. Sen finns det möjlighet för mer cykling, vi kommer att starta i Stockholm Velothon och cykla de 160 km loppet innebär, på avlysta vägar. Det kommer att bli fantastiskt roligt att cykla loppet igen, nu i grönt och svart! Och jobbigt, känner redan mjölksyran i benen och gelen i munnen.

Läs mer:
http://www.skoda.se/cykling
http://www.skodacyclingteam.se/

2 svar till “Uttagen till Skoda Cycling Team”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: