Sen lite

2016-01-29 19.16.29Ja, efter en lång vecka är det bra med lite
rast och vila på stället. Tog det välförtjänt lugnt på måndagen och sen blev det att väcka benen på tisdagen. Hade tänkt 10 min på tröskel men först så räknade jag fel på uppvärmningen så jag värmde upp på 300 W. Tyckte det sved lite väl mycket. Upptäckte mitt misstag och började räkna om, sen la jag på fel igen och började mina 10 min. Nu sved det igen, och jag fick avbryta efter tre minuter. Vad eff-a-en? Jaha, 380 W, lite väl mycket för att köra 10 min tröskel. 😀

Egentligen borde jag vilat mer, Friel rekommenderar mellan tre och fem dagar innan test på viloveckan. Livet erbjuder
lite pussel så onsdag innebar 2016-03-24 10.16.48stegpass och test för att se vart jag var efter att februari gick bort i förkylning och skidåkning. Det slutade med en liten höjning, någon enstaka procent watt upp på FTP. Skönt att ha hämtat in tappet efter februari så nu blir det till att sikta på att behålla watten och kanske tappa några kilon till.

Torsdagen innebar en lugn runda till Älgö och hem i solen, det var alldeles fantastiskt och sen hängde jag och Hanna hemma. På kvällen blev det Tarte Flambée på surdeg (så klart)2016-03-26 10.09.41, vi mumsade och njöt!

Fredag innebar resa till Linköping där vi bodde på Gamla Linköping, det kändes som att bo på Skansen, på ett bra sätt. 😉 Rekommenderas verkligen, mysigt boende, bra frukost och jättetrevlig personal.

Vi passade på att  äta en jättegod trerätters på 1854 på Stortorget efter tips så vi var redo för dop och god lunch efter.

Sen bar det av till mina föräldrar för att fira en födelsedag innan vi styrde kosan österut igen. Fullt ös medvetslös, det kändes verkligen som att vi varit på turné!

Det kan vara så att om man släpper av träningen lite så hinner man med massor av annat. Men det tror jag inte. Nä.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: