Först mycket

 

2016-03-14 17.41.50

Förra veckan var det välbehövlig vilovecka, innan dess var det mängdvecka så nu är det dags för ny period och ny träning.
Mycket rullar på under ytan, det är därför det blir lite radiotystnad, mest för att jag ofta blir lite för trött för att samla mig och tramsa lite här på bloggen. Men nu så! Som jag har väntat! Här kommer en ”reader’s digest” med från de gångna två veckorna… 🙂

Allt började med att jag luftade Superkrysset på 2016-03-16 18.29.34väg till jobbet en lite repa och sen tog jag en omväg på väg hem med fem 30 s spurtar, kom ungefär ut till rondellen på Ekerö. De där intervallerna satt i hela veckan så jag var ganska kokt i benen får jag säga.

Tisdagen bjöd på intervaller runt på Djurgården i olika varianter, kokte ur benen duktigt innan jag och Jonas rullade ner till Albert & Jacks på
Skeppsbron för lite välförtjänt frukost.

Vid det här laget var jag så trött att en Le Peloton 2016-03-17 07.57.50inte
riktigt fanns på kartan så jag tog sovmorgon och hämtade Tarmacen i Björkhagen efter jobbet på onsdagen, sen blev det en liten omväg hem via Fisksätra för att se så att allt funkade.

På torsdag morgon blev jag utlovad en lugn (!!) runda med Emil, ut till Älgö och hem igen före
jobbet och frukost. Han hade valt racern för dagen och det blev ju ett klassiskt permiärsprätt som hett duga. Jag var helt slut i backarna och han cyklade mest och tittade över axeln. Nåväl, man kan ju inte få allt utan jag hängde mest över styret och drömde om kaffe.

På fredagen så vilade jag och testmonterade 2016-03-18 19.02.24mina klassikerhjul, visst blev det stiligt med låg profil och FMB-tuber? Har ett par 27 mm Vittoria Pavé i källaren som får åka med som reserv ner till Belgien nästa vecka. Är väl lite osäker på formen men en mängdvecka där nere kommer att göra susen! Om inte annat kommer det att bli ball att gå i mål i velodromen!

Tarmacen är väl ganska vårklar tror jag, skulle jag välja så skulle jag nog byta styre, till ett i 2016-03-18 21.34.11kolfiber men jag vet inte om jag tycker det är värt det just nu. Hade drömmar om att byta till Ultegra Di2 men det får nog vänta, den mekaniska Ultegra som sitter på nu funkar så bra så att det parkerades.

Efter jag testmonterat tuberna så smög jag ner till Le Mond där Happyride hade releasefest för den nya sajten. Riktigt roligt att få prata med alla gamla galningar och ta en öl över 2016-03-21 19.55.20cykelsnack. Fantastiskt roligt att kunna få ta Gary Fisher i handen, verkligen en av grundarna till mountainbiking!

Strax före stan hade vaknat så hämtade jag Viktor i Sjöstan och styrde kosan norrut mot premiären på Keps Cup, den gick på Löttingekullen i Täby och bjöd på finfina höjdmeter för varje varv. Eftersom det är mitt sista år i H30 så innebar det 5 varv som Elit körde. Riktigt riktigt trött efter veckan.

På söndagen hämtade jag och Hanna mountainbikes i
Björkhagen och rullade runt lite i Sicklaskiftet.
Passade på att sätta på Purgatory fram och Ground Control bak istället för Race King, kändes passande att ha lite mer grepp i Hellas nu på våren.

Det var alldeles fantastiskt i skogen och det var2016-03-20 12.41.20 så roligt att få dela det med mitt <3. Den nya cykeln funkade alldeles fantastiskt och vi stannade och mumsade lite på dadlar för att bubbla på om allt möjligt. Det är ju inte så att vi två någonsin är tysta så varför testa det nu? 😉

Det var en ganska hård vecka, tyckte jag och jag kände mig rätt sliten. Det fattades 1.45 i boken men jag får försöka få mer mängd, det är svårt när det inte finns ”tid” för ett rejält distanspass på helgen.

Å andra sidan var det flera ganska hårda pass under veckan så jag hoppas jag fick till en vecka med relativt god kvalitet oavsett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: