Gamla och nya vänner

I fredags hade Happyride releasefest i samband med den pågående cykelmässan, vi firade att sajten både fått ett nytt namn och en ny look. Det senare har ju resulterat i en 20 sidor lång tråd så förändringsbenägenheten hos oss besökare är väl inte direkt superhög… Trots att vi gillar nya tekniska, saker? 😉

2016-03-18 21.06.56.jpg

Nåväl, Aron och resten av gänget bakom sajten bjöd upp till fest på Le Mond som ligger ”rätt” nära hemma så efter att ha mulat tapas med H så slank jag ner på partajet. Happyride bjöd på lite öl och mat, både gott och trevligt så det gällde ju att passa på att gratisdricka lite. 😀 Jag har bara haft kontakt med Aron i samband med att jag skrivit lite för Happyride så det var jättekul att träffa fler bakom kulisserna.

2016-03-18 21.38.57.jpg
Man cyklar ju så klart till en cykelfest!

Happyride bjöd inte bara på dricka och mat utan också massor mer gamla och nya vänner. Som tur var så hade man skrivit forumnicken för ibland går namn och nick ihop… Men det var många som var roligt att hälsa på, ingen nämnd och ingen glömd! Utöver att jag fick byta några ord med den store Gary Fisher som kom med Trek-gänget var den alltid lika trevlige Benny Andersson där och minglade.

2016-03-18 21.34.11.jpg
Gary Fisher som mänsklig tombola? Varför inte?

Happy lottade ut lite priser till de festdeltagarna, exempelvis förärades La Chemise stolthet, och tillika en av mina bästa #BFFer IVAR, med en tischa. Skoja min doja att han kommer att regera på afterbiken i år!

image
Lätt starstruck, Staine tittar bort... 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: