En bra vecka i boken

Snart är det dags för Belgien och dags för mig att cykla klassikern Paris – Roubiax för första gången. Förra året var vi nere och nosade på pavén med Johan Museeuw och nu är det alltså dags för motionsvarianten av loppet. Sen ska vi försöka se proffsen dagen efter! Behöver jag säga att jag är lite pepp?

2016-03-13 20.55.41 - kopia
Sockdoping!

Veckorna som kommer inför avfärd är vigda åt att försöka få tillbaka lite av formen som gick förlorad när jag var på skidresa och efter den där försmädliga förkylningen.

Benen har känts helt OK men lungorna har protesterat något enormt de senaste veckorna så jag har försökt lägga fokus på korta och hårda intervaller för att ge lungorna lite vädring.

I början på veckan så inledde jag med teknikstrul och tre bra fyror, sen blev det lågkadensare och en snabb Le Peloton. På torsdagen så blev det lite gym snabbt med ben, core och lite överkropp bara för att. I fredags så kände jag mig trött och lite för mänsklig så jag blev sittande i soffan.

På lördagen var det ju lovat sol och +8 så jag; Ivar, Johan och Björn diskuterade racerpremiär. Det blev snart uppenbart att det skulle bli skitkallt och skitväder. När vi vaknade så sken solen och det var riktigt kallt. Vi tog crossarna och truckade ner söderut, nere på Dalarövägen var det tjocka, runt Årsta Havsbad och genom Stav såg vi knappt vägen framför oss. Behöver jag säga att det var ruskigt kallt?

På väg hem blev det lite häng på SCS, lunchpizza med Johan och sen hade mitt ❤ kommit hem från Åre så då fick jag bråttom hem.

Fredagens fyror avfyrades inte förrän på söndagen efter kolhydratladdning på Star Wars med #bfferna Ivar och Johan, de hade med kids för att jag skulle ha lite alibi för att kunna gå på Disney-film.

Fyrorna, med lite filmgodis i benen och belgiska sockar på fötterna, slutade med personbästa så jag kände att jag klev ur veckan med flaggan i topp.

Nu blir det slut med snusket ett tag för jag ska tydligen gå i bröllopskostymen efter sommaren. Det skulle vara skönt att klippa de där sista, gäckande kilona så snart det går. Kanske kan man bibehålla watten också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: