Den vassa eggen

Ibland hittar jag det där fina trycket i benen. I slutet på januari tyckte jag det var på gång och benen var i god form. Skidåkning, dekadens och sen en vältajmad förkylning slog undan benen bokstavligen för formen.

Kurvan sjönk som en sten så nu gäller det. Benen känns fortfarande helt ok men det där toppregistret saknas, det brinner i bröstet och pulsen skenar.

Veckan har ändå varit nyttig med lågkadens i måndags, lunchräd med Johan i tisdags, Le Peloton, styrketräning och sen kort och hårt som fredagsmys. Nu på morgonen blev det en kort jogg innan vi åker till landet. Behöver jag nämna att jag ser fram emot sovmorgon imorgon? 😆

image

Igår passade jag på att njuta lite extra, en stund i köket med en god öl och lite matlagning är ju utmärkt för att varva ner.

image

Efter fredagsmys i källaren så blandade jag en deg på den surdeg jag fick av Sebastien förra helgen och nu ikväll kunde vi baka den hos svärföräldrarna. Det blev ganska smarrigt…!

Framöver blir planen under några veckor kortare och hårdare intervaller på programmet för att slipa eggen igen. Om vädret håller i sig så blir det nog också pendling före frukost för att skjuta på förbränningen lite.

Trevlig helg alla finingar där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: