Rapha för välgörenhet?

Jag har under de senaste åren gått ner några kilon, så till den graden att Raphatröjor som jag köpt och fått inte längre passar. De flesta av dom är använda ett fåtal gånger, varför vet jag inte men ibland har jag nog för mycket cykelkläder. Säg inget till H bara! 😉

Det känns lite trist att bara slänga dom så jag tänkte att det kanske finns ett intresse av att bjuda på dom så skänker jag det som jag drar in till Plan Sverige som exempelvis lär flickor i tredje världen att läsa.

Alla fem tröjorna är i storlek XL:

Finns det intresse så kommer dom upp på Tradera i slutet på veckan!

Kram!

3 svar till “Rapha för välgörenhet?”

  1. Fint initiativ med välgörenheten, du får säkert ett par slantar för dem!
    Annars har ju Rapha downsize offer; du får 50% på en mindre storlek om du skickar in den du växt ur.

    Gillad av 1 person

    1. Jo, förvisso, men nu är de nog lite för gamla för att jag ska kunna utnyttja deras downsize offer. Tror det bara gäller ett år eller så…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: