Så jävla fånigt.

Som relativt nyfrälst cyklist, när jag var liten var jag inte speciellt intresserad av cykling och det tog några år efter jag köpte min första ”riktiga” mountainbike innan jag upptäckte de stora etapploppen som Touren och Girot. Sen får jag nog säga att det är Johans fel att allt slutade som det slutade, med CX, lycra, belgisk öl och att hjärtat slår lite snabbare när man ser en gubbe i tajts pensionera sig från cykling, live i TV.

Cbbv7M5W4AAC3Wg.jpg
Tack för allt Sven Nys, får se om jag kan hitta filmen om hans sista år någonstans sen.

Att bli lite rörd av att en cyklist blivit för trött för att cykla, är inte det egentligen jävligt fånigt?

Nä. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: