Le Pele-kallt

Idag var det ju Peloton och jag hade hållt lite koll på prognosen, det skulle bli mildare enligt YR. La fram kläder för typ -5 och fick en chock när termometern visade -13. Bullade upp med Mer Kläder (TM) och vevade iväg mot Urban Deli. Redan på väg under Londonviadukten sved det rejält i kinderna.

Vi stack iväg och genast var jag tvungen att släppa lucka till Jonas, Rasmus och Damian. Kom sedan ikapp Damian och vi växeldrog till Erstaviksvägen där jag gick ifrån och sen var det ensamåka resten.

Rasmus filmade så långt batteriet räckte, det är min läckra bak som exponeras tills jag inte orkar köra fullt upp första backen…

Jävlarrrrrrrr vad kallt det var ett tag där, tårna försvann och tre fingrar på varje hand slutade funka längs Erstaviksvägen. Väl tillbaka till Ältavägen så var det bara att trampa på så jag kom till Le Mond så fort jag bara orkade, för att hålla värmen!

Väl utanför Le Mond var man som en snögubbe med all rimfrost i skägget… Nu fram på kvällen är jag behagligt trött, lite som en dag på fjället.

wp-1453281033456.jpg
Cykeln skötte sig bra, trots dubbdäck

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: