Istället för matchande WCT-overaller

Det kan vara så att jag råkade köpa en cykel till H i julklapp. Det kan också vara så att det råkade bli en Specialized till henne, för jag hade egentligen helt gett upp tanken på cykel till henne och köpt något helt annat i julklapp.

Sen såg jag, annonsen, enda problemet var att cykelf*n stod i Skövde. Men vad gör man när ❤ är på resa i mellanöstern och alternativet är en kväll i soffan? Jag bokade bil fram till 06.00 dagen efter och körde roadtrip med massor av kaffe direkt efter jobbet.

En provrullning kl 20 och ett handslag senare var ett stycke Epic Comp från 2012 inhandlat och jag skickade in den i bakluckan. Sen stannade jag för lite mat innan den maffiga E20 låg framför mina fötter återigen. Skitväg.

Sen kom det ju lägligt nog snö innan vi var hemma från julfirandet igen, vem vill cykla då liksom?

2016-01-17 13.39.01.jpg
We are specialized

Jo! Mitt ❤ klädde på sig lager på lager igår och sen gav vi oss ut i den bistra januarikylan, vi kunde ju inte valt bättre dag för solen sken i kapp med H som snabbt fick koll på växlar och bromsar. Det var ju ”några” snäpp upp från hennes retro-Merida med V-bromsar och en i princip ickefungerande framgaffel. Sa jag förresten att båda cyklarna vägde ungefär lika mycket?

2016-01-17 13.16.55.jpg
Snabb var hon också!

Det blir nog jäkligt bra det här! Vi firade storslaget med brunch på Urban Deli, måste ju kolla vad dom serverar för mat, är ju alltid där innan de har öppnat vanligtvis.

Obs! Inga skidspår skadades vid skapandet av detta inlägg! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: