Trodde jag skulle bärga gatstenen

Jag hade nog inte riktigt fattat det än, inte förrän Markus la upp nya klassikerhjul på Instagram!

Åker med samma gäng från Stockholms CK som förra året, succén är ju givetvis given med David och Thomas som reiseleiter. Förväntar mig samma succé med belgiskt vårväder och kantvindsrally!

2015-04-04 13.53.05
Tyvärr får jag ju inte med mig förra årets succésällskap, när vi var nere och cyklade RvV ihop.

Vi kommer återigen att cykla några dagar med Marios och Andrews cykelklubb för att på lördagen ta oss an kullerstenarna på helvetet i norr! Det ska bli så häftigt att rulla i mål på velodromen tillsammans med de andra! Sen har ju Johan och Björn och massa andra varit nere och fått lyfta en gatsten i luften. Det trodde jag att jag skulle kunna göra också, men det får man tydligen inte på CHALLENGE i april med risk för skitväder, utan då måste man cykla CYCLOSPORTIF i juni. Det kan vara så att jag måste boka en resa till Belgien i juni också. Tredje gången gillt annars?

På söndagen blir vi åskådare när proffsen gör upp om årets gigantiska gatsten. Förra årets superavslutning av Degencolb glömmer jag nog inte i första taget.

Här är hela sändningen från förra årets lopp, se och njut!

Ett svar till “Trodde jag skulle bärga gatstenen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: