Stöd årets CX-bok

Fick en länk av den gode Johan, där Balint Hamvas som gett ut fotoböcker från tidigare cyclocrosssäsonger, har startat en kickstarter-kampanj för att få finansierat sin kommande bok om 2015/2016 års cyclocross-säsong.

5b7e08fdf1801f47108ed2db2c1fb14d_original.png
Tidigare års utgåvor (bild: Balint Hamvas)

Johan har köpt tidigare år och jag tyckte om den jag bläddrade i riktigt mycket, ångrar att jag inte köpte den då, så nu tänkte jag göra slag i saken och backa Balint! Man kan läsa lite mer om förra årets bok i hans webshop.

Alternativ finns från £5 där man backar utan att få en bok, men dock ett A5-tryck, till £500 där man till och med får skugga Balint under ett CX-rejs i Belgien. Jag nöjer mig nog med att backa, få boken och ett tryck tror jag… 😉

Backa Balint du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: