2015 års bästa cykling

När jag tittar igenom mitt instagram-flöde så verkar det som att jag har cyklat en hel del. Veloviewer skvallrade om cykling 2 dagar av tre vilket känns bra.

Fick frågan om vad jag verkligen gillat för cykelrundor, när jag nu höll på att navelskåda om mina träningspass. Pass är ju inte roliga!

Det har varit många fina rundor, trots att jag saknade två i år också, både Retaard-cyklingen och Handen – Hellas fick stå tillbaka för annat. Rekommenderas! Ska försöka mig på dom så tidigt som möjligt i vår, när det torkat upp lite.

Cykelåret kändes som att det började med en käftsmäll i Belgien, vi blev guidade av Johan Museeuw, fick MC-eskort och smattrade över pavé. BOOM!

2015-04-02 14.52.03 HDR.jpg

Café-cykling med LeMond-gänget, både till Ösmo Plantshop och Lanterne Rouge, var fantastiskt fint. Lyckades pricka finfina dagar och sällskapet var så klart gott!

Letade mig också upp till Hs föräldrar i Roslagen, sen i retur dagen efter vilket var riktigt härligt och jag ser fram emot att göra om det nu i år. Det är ju fantastiskt vackra vägar även norr om stan.

2015-08-15 13.10.42.jpg

Prickade också in årets varmaste dag för att rulla ut till Solsidan på Grön/Blått. En klassiker som var lika bra som vanligt, bara riktigt riktigt varm!

2015-07-02 12.06.29 HDR.jpg

Och! Halvvättern med H, vilken bragd! Och alla cykelturer vi gjorde ihop under året. Nu när vi fixat en fet bajk till henne så blir det garanterat mer av den varan!

2015-06-07 17.27.13-1.jpg

 

Sen var det ju Pelotonerna, alltid lika roligt att bli kränkt i gryningen, lyckades nog sitta med fler gånger under året än föregående år. Det ju alltid mysigt att få käka frukost ihop med alla andra galningar. Ingen nämnd och ingen glömd! ❤

2015-06-26 07.56.06.jpg

För att avsluta året så blev det fyra av fem cyckocrosshelger, riktigt roligt, sen var det ju SM och en C2 på hemmaplan. Grymt arrangemang och sol båda dagarna!

cx sm.png
Foto Andreas N

Vilken var din bästa cykling förra året?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: