Jaha, vad har funkat nu då?

Varning för massa trams och text. Förlåt!

12177893_10153168980790222_213343376_n.png
Något av det roligaste som finns! (Foto: Andreas N)

Satt och kikade på Trainingpeaks blogg efter att ha blivit tipsad av Ivar om ett inlägg om vinterdistans.

Sen när jag bläddrade vidare hittade jag ett intressant inlägg om att man inte ska skippa strukturerad träning, även under lågsäsong. Längst ner var några frågor som fick mig att fundera på året som gått.

Börjar med första frågan så får jag se om jag kan få till några inlägg till.

Vad har fungerat bra?
Satt och funderade, det som har fungerat bra för mig är den strukturerade träningen och att ha någon annan som funderat på hur jag ska träna. Inte så mycket pusslande eller funderande hur veckan ska se ut, utan mer att kunna köra på med vad som är viktigt.

Sen när jag tittar igenom mina bilder från 2015 så har jag både njutit och haft roligt på cykelsadeln. Mitt hjärta var med och cyklade Halvvättern i våras. Så stolt! 😀

2015-06-07 17.27.13-1
Där satt den!

För min del så var det också roligt att börja tävla lite mer, har tidigare kört långlopp och lite landsvägstävlingar men nu blev det mer kontinuerligt. Samtidigt har jag fått lära mig allt eftersom om småsaker som energi under träning och under lopp.

2015-09-05 15.57.13
It’s a dirty job…

Insåg också att det är viktigt med att ha mål och att kunna förverkliga dom, det värsta är när peppen övergår i surskallar när jag tränat för något och jag inte har möjlighet att ställa mig på startlinjen. Bara att fokusera om och komma igen! Samtidigt tycker jag det är roligt att träna inför lopp, även att träningstävla som Kepscupar och Kompiscrossar är förbannat skoj!

Sen, så sa hon JA! ❤

Vad har fungerat bra för dig under 2015?

4 svar till “Jaha, vad har funkat nu då?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: