Pele-trött?

Det är aldrig enkelt att gå upp till en Peloton, jag får liksom örfila mig ur sängen. Sen är det ett rejs att försöka få hjärnan att gå från sömngångare till cyklist på ca 40 minuter. Ibland är jag faktiskt i tid till samlingen men oftare än sällan så sladdar jag in någon minut i, eller någon minut över.

Förra gången så mötte jag Pelotonen vid Fredells-rondellen, denna gången hann jag faktiskt hela vägen fram till Urban Deli innan jag fick vända.

Denna CX-pelotonen gick bra, Niklas satte upp ett forcerat tempo som räckte tills Per gick upp och drog vid Lilla Sickla. Sen såg vi inte Per mer… Vid golfbanan kom en urstark rackare på röd MTB som mer eller mindre drog sönder hela klungan innan vi stötte på en filminspelning vid Erstaviksvägen. Undra om det var Jordskott 2 som var på gång?

2014-12-03 00.59.58.jpg
Solo i skogen?

Jag fick släppa MTBn i backen upp mot bommarna, sen var det solo resten runt golfbanan och tillbaka till caféet. Det var ändå skönt att komma typ trea tillbaka till HBB efter starke Per och hr MTB. Väl framme på Le Mond hämtade jag ut min grymma portabla tvätt (från CO) i källaren så cykeln så bara lite skitig ut, får ge crossen en schamponering så den blir ren och fin igen.

Frukosten var som vanligt god och det är alltid härligt att skratta lite, full av träningsendorfiner.

Strava:
https://www.strava.com/activities/447048191

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: