Ibland blir det bra ändå

Sedan i början av hösten har jag haft alla helger i cyclocross-cupen inringade i kalendern. Det var på något sätt de självklara hållpunkterna för hösten och mitt sätt att behålla peppen.

Eftersom jag gick igång med träningen i februari och har kört tävlingar till och från under året så känns det ibland som en lång höst. Då var det ju bra att få komma ut och rejsa lite med andra likasinnade så jag förstår varför jag tränar.

För några veckor sedan bestämdes det att det skulle vara en begravning fredagen den 27e så jag och H åkte ner till mina hemtrakter för en tung dag. Eskilstuna och Södertälje, fick vänta till nästa år.

Nu är nästa anhalt DM i CX ute i Tullinge, sen är jag väldigt klar med säsongen. Den schemalagda träningen är klar för året efteråt, nästan. Bara ett testpass kvar innan julledigt. Efter nyår blir det att gå igång så smått inför den årliga skidresan. Kanske ska jag ta mig uppför Col de Merde några gånger som intervaller?

2015-11-28 11.44.26.jpg

Idag började jag faktiskt med lite alternativ träning, lufsade lite mindre än  en halvtimme i regnet och blåsten före frukost. Det har jag inte gjort sedan i somras tror jag. Känslan i benen var förvånansvärt bra och nu är jag konstigt nog riktigt sugen på att komma ut imorgon också. Men det kommer inte att vara så bra för mina ben med en chockstart, så tror jag att jag ska köra ett par vändor 7 minute workout.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: