Bakis och skakis

Det där smög sig ju direkt, den där episka träningsveckan. Fick kört ett benpass i måndags vilket var skönt. Alltid bra att få dra till baksidan med några blygsamma marklyft!

Sen var det då dags för lite cykla lugnt på tisdagen och Le Peloton på onsdagsmorgonen. Tisdagen ägnade jag mest åt att åka tunnelbana och sen när jag kom hem stirrade jag rakt in i väggen. Så himla trött. På onsdag morgon var jag passande nog uppe i Le Peloton-tid för att gå och lägga mig. Sov ut och piffade mig inför kvällens höstfest på jobbet, som tur var fick jag skallebank mest hela dagen så efter någon öl och mat så avvek jag från festligheterna. Satt i soffan och glodde in i väggen igen.

Återigen, trött.

Det tar på mig att köra två tävlingar i rad, även om det bara är 40+ min så känns det veckan efter. Intressant, undra om det gör så för alla och om det dämpas med tiden, detta är ju min första höst där jag kört lite tuffare schema och de flesta tävlingarna i CX-cupen. Hur känner du dig veckan efter en dubbelhelg?

Igår började jag piggna till så efter ett brödbak och medans kycklingen gottade sig i ugnen så hoppade jag upp på cykeln för de där roliga 3×10 30/15 intervallerna som hägrade. Det gick hyffsat, gick lite tom på tredje intervallen, benen stod rakt ut och lungorna skrek. Min H, som kommit hem mitt i andra intervallen, försökte heja bäst hon kunde men jag hade inte förmåga att ta in det… 😀

Avslutade på 95% av max och 328 W i snitt vilket får ses som helt OK till slut. Försöker hålla igen lite på maten så jag stöttade med ett mellanmål en timme innan vilket inte räckte fullt ut så jag får nog ta någon potatis till på lunchen. De där över/under passen där man inte får vila mellan utan ligger på någon slags Sweetspot är verkligen skitjobbiga. Lätt kräkvarning!

Capture.PNG

Idag är det dom där styrkeintervallerna och sen rullar det på med cykling före frukost imorgon och distans när H åkt. Ska bli ganska kul, trots att jag får lite rampfeber inför de hårdare passen.

Brödet blev också helt ok!
image

Strava:
https://www.strava.com/activities/435674001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: