Mot CX-helg, sakta men säkert

Nu hoppas jag, peppar peppar, att förkylningen klingat av. Fick tre bra pass nu i början på veckan, återstår att rulla lätt imorgon och sen plocka iordning allt inför lördag och söndag.

Som tur är, går tävlingarna i Uppsala och Västerås vilket gör att vi kan åka dit över dagen, inga övernattningar är skönt. Egentligen bara deltävlingarna i Eksjökvar som medför en eller två nätter borta, resten går på bekvämt avstånd från hemmet.

Min anmälan i A-klass kvarstår, får väl se hur det blir. Motståndet kommer att bli hårdare, hoppas jag kan möta det på ett bra sätt. Vissa har klassat ner sig sedan Göteborg och jag har i ärlighetens namn inte ens försökt utvärdera mitt deltagande där eftersom jag å ena sidan skulle ta det lugnt för att jag varit sjuk och å andra sidan så snittade jag 170 vilket är min gräns till rött.

Igångdrag på gräs, ska det vara något?
Igångdrag på gräs, ska det vara något?

I veckan när jag började räta på mig efter förkylningen som kom som ett brev på posten efter Göteborgshelgen, så rullade jag först en lugn runda på söndagen. Sen blev det flåsettor ”på känn” eftersom jag inte fått kassett och body till mitt PT-hjul, igångdrag på lunchen igår och Le Peloton idag.

Skönt att lata sig sig lite i solen mellan varven.
Skönt att lata sig sig lite i solen mellan varven.

Sen blir det att rulla lugnt imorgon ett par timmar innan det ska skakas lite vad på fredag. Sen har jag i alla fall gjort allt jag kan för att vara redo inför lördagens drabbning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: