Sötsurt i Göteborg – och lite bilder

På fredag eftermiddag satte jag och Ivar av mot Göteborg och mitt fäderneshem. Bilåkandet gick fantastiskt bra och GPS:en skvallrade om REKORDTID ner till bästkusten.

När vi kommit mer än halvvägs i min 1+ kg påse med lösgodis kom vi på att det kan vara en bra idé att äta lite så vi sladdade in på Stavsjö krog och moffade vägkrogsmat. Väl ute i bilen hade GPS:en slutat vara generös utan levererade en fullständig katastroftid så vi var hos mamsen och pappsen mitt i natten.

Var riktigt nervös, har våndats i många vändor om A-klass mot B-klass och bestämde mig tillsammans med Markus från Enköping och andra från CKCX att köra A-klass. Beslutet kom typ fem i stängning på tisdagen, sista anmälningsdagen, så det var inte helt enkelt.

Vi kom till Göteborg på lördag förmiddag och testade det slabbiga varvet, mjukt och tungkört, som tur var inte riktigt lika illa som förra året. Lördagens rejs gick bra, jag tyckte inte jag behövde gå fullt utan kunde plocka in folk här och där på slutet och tog ett par placeringar på de sista varven. Slutade som 35:a av 40 startande så det var ju inte helt fel. Speciellt eftersom jag kände mig lite okry och det var en ny, lite snabbare klass.

Under veckan som gått hade jag fått något skit i halsen som kom och gick, på lördagen var jag tveksam om jag skulle starta. Sen bestämde jag mig för att starta och kanske inte ge allt.

Capture
Det gick sådär.

Materialet då, ja där fanns det tyvärr inget att klaga på, både cykel och hjul var alldeles fantastiskt bra!

11229772_10153258943692017_8975922951143466740_o

Morgonen efter vaknade jag och rosslade ljudligt hela vägen ner. Bestämde mig för att det var en lång säsong och att inte starta. Vuxet, skitbeslut, massa poäng säkert där. Fan.

IMG_0202

När alla stod på startlinjen sög det i magen och jag ångrade mig som fan. Vem vill bli vuxen. Va?

Passade på att fota tills batteriet i kameran tog slut. Fick typ halva kraschen i starten av A-klass på film, det såg inte så roligt ut…

IMG_0204

Här finns massa bilder, jag tömde i princip bara kameran så var vänlig bläddra förbi skitkorten. 🙂

Tack som bara den Göteborg för en finfin helg! Vi kommer tillbaka!

2 svar till “Sötsurt i Göteborg – och lite bilder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: