Cykelfesten på Gärdet avklarad – slumpvisa bilder och spridda intryck samt SUPERLIVE

En intensiv cykelhelg är slut, jag skulle kryddat med GP Hasse Mård i fredags men hängde med mitt hjärta istället som började piggna till efter dingdong-feber som hennes bror uttryckte det.

Var med och hjälpte till lite på Gärdescrossen, det var roligt att kunna hjälpa. Mycket som ska klaffa med bana, anmälningar och starter. Crossen livestreamades och går att se här:
http://livestream.com/subframe/gardescrossen

SVÄNG?!
SVÄNG?! (Foto: Kalle Lööw)

Dagen efter gick starten på Velothon Stockholm, lite seg i benen och sen blev det inte så mycket sömn. Låg mest och vände mig hela natten. Kl 8 gick starten och det var riktigt mäktigt att få rulla ut ur stan längs Strandvägen, förbi Slottet och över Södermalm.

Zombiebloggaren!
Zombiebloggaren!

Om man är van vid Vätternrundans proffsiga depåer med massage, kaffe, bulle, varm mat och annat så kanske Velothon lämnade lite att erbjuda men å andra sidan så får vi hoppas att dom hinner bygga upp sig under kommande år. Det är ju tufft för ett vilket cykellopp som helst i Sverige, alla blir jämförda med Vättern Rundan.

Cafécyklisterna
Cafécyklisterna

En tanke som slog mig var hur tomt det blev på vägarna efter några timmar. 3300 eller 2500 eller hur många det nu var som faktiskt startade är inte så många när man sprider ut dom på 171 km!

SCS ställer upp med de stora grabbarna
SCS ställer upp med de stora grabbarna

Känslan av att rulla in på Strandvägen och runda Kaknästornet innan vi gick i mål var alldeles fantastisk!

Gärdescrossen: https://www.strava.com/activities/390735632
Velothon: https://www.strava.com/activities/391198181

4 svar till “Cykelfesten på Gärdet avklarad – slumpvisa bilder och spridda intryck samt SUPERLIVE”

 1. Känslan av att rulla in på Strandvägen och runda Kaknästornet innan vi gick i mål sög alldeles fantastiskt. Kände mig lurad när jag blev tvingad rakt fram vid Berwaldhallen för några EXTRA kilometer.

  Gillad av 1 person

   1. Haha!! Men vafasen, hade ju sett fram emot att bara svänga vänster vid Berwaldhallen efter DÖDSmotvinden på Strandvägen och så blir jag TVINGAD att köra rakt fram.

    Gillad av 1 person

 2. Haha, nej, det var inte riktigt vad jag hade hoppats på heller, jag ville så gärna bara ta vänster uppför backen! Motvinden längs Strandvägen var så jävla seg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: